Gyufatartó kötényke

Termék / háztartás, szerszám, kert

Megszűnik a konyhai keresgélés! 

Így mindig kéznél lesz a gyufa,öngyújtó,vagy egyéb apróság, ami hajlamos a kallódásra, különösen ha azonnal kellene.

Kézzel készített, egyedi design, az újrahasznosítás jegyében.

Készleten
300 Ft
300 Ft+ÁFA
értékelem a terméket
Átvétel
3121 Somoskőújfalu, 3121 Somoskőújfalu, Somosi út 322.
3121 Somoskőújfalu, Somosi út 322.
Hétfőtől-Csütörtökig 8.00-16.00 óráig Pénteken 8.00-12.00 óráig
Kapcsolat
Kapcsolatfelvétel
Értékelések (0)
Kapcsolatfelvétel
értékelések átlaga:
0.0 / 5
Nincs még értékelve.
Elérhetőségek
Üzenet, megrendelés
További hirdetések - Somoskőújfalui Szociális Szövetkezet
Fa híd
Termék / valami újdonság
Fa híd
Rendelésre
355 000 Ft - 500 000 Ft
részletek
Kerti pavilon
Termék / háztartás, szerszám, kert
Kerti pavilon
Rendelésre
698 500 Ft - 952 500 Ft
részletek
Fatároló
Termék / háztartás, szerszám, kert
Fatároló
Rendelésre
317 500 Ft - 444 500 Ft
részletek

Somoskőújfalui Szociális Szövetkezet - Bemutatkozás


Kedves Látogató!


Nagyon örülünk annak, hogy megtaláltál minket és biztosíthatunk afelől, hogy a legjobb helyen vagy, ha valami igazán tartalmas, egyedi, szép dolgot szeretnél beszerezni!

Mert Mi erre törekszünk!

Azon dolgozunk, hogy maradandó és hasznos termékeket találjunk ki és állítsunk elő.

Mindenek előtt, engedd meg…

Nos, igen!

Szóval, engedd meg, hogy legelőször a tegeződésről ejtsünk pár szót.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan is szólítsuk meg leendő vásárlóinkat.

Sok érv szólt amellett, hogy a magázódó formát válasszuk, hiszen az bevált. Tiszteletteljes és kimért, semmi sem adhat okot a sértődésre vagy neheztelésre.

Mert a bevált módszerekkel biztosra lehet menni. Nem lép ki a vállalkozás a komfortzónájából, a jól bevált úton haladva éri el sikereit.

Kulcsszó a „bevált”.

De mi nem a bevált úton járunk. Úttörőként léptünk ismeretlen területekre, ezért döntöttünk úgy, ha nem neheztelsz meg érte kedves érdeklődőnk, hogy letegezünk így ismeretlenül.

Ennek a kötetlenebb megszólításnak az az előnye, hogy nem lesz formális a leendő kapcsolatunk sem. Egyenlő partnerként, barátként gondolunk Rád.

Természetesen, ha úgy tetszik, vagy úgy kényelmesebb, szívesen magázódunk, kérünk, ezt jelezd felénk.

Azt szeretnénk, hogy bármilyen elképzelésed, ötleted van, bátran fordulj hozzánk, mert mi azon vagyunk, hogy azt megvalósítsuk és örömet okozzunk vele.

Azt szeretnénk, hogy maradéktalanul elégedett és boldog lehess a tőlünk beszerzett termékekkel, illetve az általad elképzelt és általunk megvalósított dolgokkal, vagyis azt, hogy egyenrangú partnerünk legyél!

Olyan, mint Mi!

Olyan ember, aki érzékeny a világ rezdüléseire, fontos neki az újrafelhasználás, a környezetvédelem, ennek a csodás világnak a megőrzése, sőt fejlesztése. Az a haladás, amely hozzá tesz és nem elvesz, vagy elrabol belőle.

Ugyanakkor rendkívül fontos számunkra a helyi termékek és azok előállítóinak segítése, a helyzetüknél fogva nehezebben boldogulók támogatása.

Legyünk együtt kreatív, ötletekkel teli, bátor, új utakat kereső és bejáró, környezetünkre érzékeny, figyelmes emberek!

Tarts Velünk, legyen ez egy jó kis közösség, figyelmes és odaforduló egység!

Szeretettel köszöntünk Minálunk!

/B3/…és még mindig rólunk…

Somoskőújfaluban az asztalos szakmának nagy hagyománya van. Sajnos ez az iparág a külföldi tömegcikkek megjelenésének következtében az elmúlt 15-20 év során jelentős leépülésen ment keresztül. A nagyarányú munkanélküliség eredményeként lecsökkent a fizetőképes kereslet, emiatt ez a szakma egyre kevesebb mesterembernek biztosított megélhetést.

Somoskőújfalu Község Önkormányzata több éve azon fáradozik, hogy a közmunkaprogram keretein belül felkutassa azokat a még megmaradt szakembereket, akik értik és művelik ezt a szakmát.

Ennek köszönhetően 2016-ban a közmunkaprogram keretében elnyert állami támogatással sikerült beindítani a Somoskőújfalui Szociális Szövetkezetet, ahol nemcsak asztalosipari, de a modern kor igényeinek megfelelően bútorlap szabászat is kialakításra került.

Folyamatosan bővülő gépparkkal próbáljuk a Szövetkezetet a versenyszférához felzárkóztatni és elérni, hogy a somoskőújfalui fiatalok kitanulják e mesterséget, és a lakóhelyükön próbáljanak megélhetést találni.

Asztalosaink folyamatosan képzik magukat,és a számítógépet, valamint az internetet használva keresik a lehetőségeket a folyamatos megújuláshoz.

Termékeink rendszerint lucfenyőből készülnek. Az alapanyagot több hónappal a felhasználás előtt vásároljuk meg, így biztosítjuk a fa természetes száradásához szükséges időt. Csak válogatott és jó minőségű fát használunk, amelyet felületkezelés után igény szerint olajozunk, pácolunk, lakkozunk, de több esetben is készültek mart, díszített vagy berakásos elemek is.

Fontos szempont, hogy az egyedileg kialakított termékeinknél az alapanyagokat tetszés szerint tudjuk válogatni, Lehetőségünk van borovi fenyő, vörös fenyő, vagy többféle keményfából is elkészíteni a képeken látható mintadarabokat, de egyedi méretezés, faragás, díszítés sem okoz nehézséget kollégáinknak.

A készterméket alvevő igényeinek megfelelően félkész állapotban, lapra szerelve, vagy a helyszínre kiszállítva, készre szerelve tudjuk átadni, és vállaljuk, hogy ha szükséges a későbbiekben karbantartjuk, az esetleges sérüléseket kijavítjuk.

A saját termékeink elkészítése során szakembereink figyelnek, hogy apró eltérések legyenek a legyártott darabok között, ezzel is kihangsúlyozva a régi idők elegáns asztalos munkáinak fontosságát.

„A kreativitás akkor jön létre, amikor az álmodozó találkozik a cselekvővel.” /Joshua Wolf Shenk/


Somoskőújfalui Szociális Szövetkezet